Delen
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Twitter
Naar informatieplein overzicht

Ondersteuning voor het verduurzamen van sportaccommodaties

Wil je als eigenaar of beheerder van een sportaccommodatie aan de slag met verduurzamen en heb je behoefte aan ondersteuning in het proces om te komen tot duurzaamheidsmaatregelen?

 

Sportverenigingen, stichtingen of gemeentes die eigenaar of beheerder zijn van een sportaccommodatie weten dat de energielasten zwaar op de begroting drukken. Duurzaamheidsmaatregelen kunnen een flinke besparing opleveren. Bijvoorbeeld zonnepanelen, led- verlichting of bouwtechnische en installatietechnische verbeteringen zijn een slimme investering voor de toekomst. Duurzaamheidsloket sport SSNB geeft inzicht in financieringsmogelijkheden die landelijk en lokaal beschikbaar zijn.

 

Ook toont duurzaamheidsloket sport SSNB inspirerende praktijkvoorbeelden van verenigingen die de stap naar het realiseren van energiebesparende maatregelen al hebben gezet. Dit platform richt zich, naast individuele accommodaties, ook op duurzame initiatieven waarbij sportverenigingen, stichtingen en gemeenten de samenwerking zoeken om vanuit een collectieve aanpak tot duurzame sportaccommodaties te komen.

 

Voor meer informatie en advies, kijk op de website van duurzaamheidsloket sport SSNB.

Naar website >
Infoplein logo