19/03/2020

Architectuur verandert door de verschuivende maatschappelijke urgentie in steden. Het gaat niet alleen om gebouwen, maar ook over welke vormen de stad gaat aannemen om dingen als energietransitie, infrastructuur, onderwijs en samenwonen mogelijk te maken. Kirsti Pol en Michael Bol snappen dit maar al te goed. 

__

__

Daarom startten zij vanuit hun stichting De Conceptenbouwers de doorontwikkeling naar Buro Kade in Den Bosch. Op hun terrein, de Tramkade, brengen zij mensen samen in een community om elkaar te versterken en nieuwe initiatieven te starten rondom de vorming van de stad. Het gaat bij Buro Kade om beleving.

__

Van duurzame gin gemaakt van afvalproducten tot zelfgebrouwen speciaalbier en van aankomen per boot tot het meewerken aan voedselprojecten. Alles is hier mogelijk! Men stimuleert elkaar om creatief met duurzaamheid bezig te zijn, want samen bereik je altijd meer. Zeker als iedereen andere kwaliteiten heeft, maar wel dezelfde interesses.

__

Heb jij nou ook goede ideeën of initiatieven? Neem dan contact met ons op en wij koppelen je aan de perfecte personen uit ons netwerk. Zo komen we Samen Duurzaam Verder!

Meer actualiteiten

Waarom en vooral hoe moeten we Ontgroeien?
Van Happen heeft de wereldprimeur van de Solarix lichtgewicht gevelpanelen
Hoe InMotion de technologie van elektrisch laden razendsnel accelereert